Vardas: Vilmantas
CS 1.6 Žaidime nickas: flencas
Steam community : https://steamcommuni...61198367805387/
Amžius: 20
Skype/Discord: flencas#4877
Nuo kada esate www.S-CS.lt (slimi.lt) projekte: TIkriausiai nuo 2014-2015 su pertraukom.
Kodėl manai, kad esi vertas(-a) tapti prižiūrėtoju(-a): Aš manau, kad esu vertas prižiūrėtojo posto, nes turiu tame patirties bendrai sudėjus sakykime 4 metus, bet su rimtesniai projektai esu dirbęs galbūt 1,5 - 2 metus, per kelis projektus, aišku negaliu jų minėti dėl reklamos, nes kai kurie iš jų vis dar yra ir kuo puikiausiai gyvuoja, aišku niekas nepatikrins ir nepasakys, bet ne esu gavęs nei vieno nusiskundimo, kuris būtu dėl netinkamo mano darbo atlikimo (kaip kartais žaidėjai mano, kad jie žino geriau, kaip reikia viską daryti), tai pat esu buvęs Pagrindiniu Administratoriumi viename projekte, kurio net pavadinimo nebeprisimenu, bet teko prisidėti prie jo, nuo pat pradžių, šiek tiek dirbau su IPB varikliuku, moderavau forumus, kūriau taisykles, tiek žaidėjams, tiek administracijai. Ties taisyklių pažeidinėjimu atsižvelgiant į situacijas esu gan ramaus būdo, nemėgstu iš karto bausti neperspėjus apie galimas pasekmes, bet tuo pačiu galiu būti ir labai griežtas jei į mano pastabas nėra reaguojama. Tai pat išmanau daugelį amx komandų. Tikrai išmanau, kaip turi dirbti ir kiek laiko turi skirti Prižiūrėtojas serveriui, nes teko dalyvauti tokiuose projektuose, kur prižiūrėtojai turėdavo tik pareigas, bet jų neatlikdavo ir neskirdavo laiko žaidimui, teko prižiūrėti serverius kiekvieną dieną vienam ir ne tik vieną serverį. Tai pat sutariu su visais (išskyrus tikriausiai jaunesnio amžiaus žaidėjus, nes jie kaip sako Kornelija aka Nepadori - „Tokie jauni, o jau nervuoti“.), neturiu nusižengimų dėl savo rašymo ar kalbėjimo negražiai su kažkuo, nes stengiuosi bendrauti mandagiai ir be nervų. Tai pat galite apie mane sužinoti čia.
Ar turi kokių sugebėjimų su PC (PhotoShop, video montavimas, scripting, programming, php, mysql, html...): Kažkiek dirbau seniau su photoshop, bet dabar nebedirbu.
Kurį serverį norėtum prižiūrėti: CSGO1/2/3, CSDM, RPG, BloodHunt, Catchmod, Swarm, PubG? (Prižiūrėti galima tik vieną serverį siekiant pakankamo aktyvumo): CSGO1

Šį pranešimą redagavo mafke: 25 sausio 2019 - 01:00
Neaktyvus